Claudiu
Claudiu 30 Mar 2019
49

Urmatoarele

Profetia lui  David Wilkerson despre Covid19, este adevarata. Hristos a Inviat. Aboneaza-te.
20 Apr 2020
Profetia lui David Wilkerson despre Covid19, este adevarata. Hristos a Inviat. Aboneaza-te.
Claudiu · 438 Vizualizari

Cea mai importanta descoperie Mesajul Lui Dumnezeu in Adn-ul Uman

 955 Vizualizari

Aboneazate la: Youtube, facebook, instagram.
https://www.youtube.com/watch?v=6dfgilAYMYI
***********************************
16 Dovezi ca Isus este gata sa vina. Semnele vremurilor . Rapirea
https://www.youtube.com/watch?v=cHMwZY4bHO4&t=1464s
Oamenii de stiinta au descoperit mesajul Domnului in ADN-ul uman.

Dezlegarea codului vietii

Bine v-am gasit, copiii mei! Eu sunt Yahweh, singurul si adevaratul Dumnezeu. Ati aflat secretul creatiei. Va indemn acum sa-l impartasiti pasnic cu intreaga lume.

Într-o secțiune puțin explorată a ADN-ului necodificat, o echipă de geneticieni de vârf a descoperit un fragment format din 22 de cuvinte din limba aramaica veche cu ajutorul caruia Dumnezeu își confirmă existența și rolul său în crearea vieții pe Pământ.
Cand a inceput sa studieze originile speciei umane, Gregg Braden s-a intrebat daca rasa umana este doar o coincidenta genetica sau a fost construita cu intentie. Iata cum a luat fiinta procesul de cercetare.
“Nu stiu cine, ce sau cum, dar exista dovezi covarsitoare ca existenta noastra are caracter intentionat. Ca om de stiinta m-am gandit ca, daca acest lucru este adevarat, atunci este posibil ca cel care ne-a pus aici pe Pamant sa fi lasat inauntrul nostru ceva care ne arata ca facem parte dintr-o existenta mareata, ceva care ne arata ca facem parte dintr-o familie si care ne arata ca nu suntem chiar atat de diferiti unul de altul. Daca as putea gasi acel lucru, daca as putea gasi numitorul comun, atunci este posibil ca noi se fim mai presus de lucrurile care ne diferentiaza si care m-au facut sa incep cercetarea. Am combinat cunostintele mele de biologie, istorie, limbi arhaice, lingvistica si genetica cu noua stiinta a calculatoarelor care se afla chiar pe biroul meu.
Imi amintesc chiar prima data cand, ca om de stiinta, am avut oportunitatea de a vedea genomul uman, o parte din ADN-ul uman codat chiar pe monitorul din fata mea, iar creierul meu s-a uitat cu atentie si-mi amintesc ca ma gandeam ca nu stiu ce inseamna, dar acela este un cod, un tip de limbaj, ADN-ul este un tip de limbaj si orice ar insemna el, acel tip de limbaj se afla inauntrul meu si inauntrul tuturor si o fiinta inteligenta l-a pus acolo cu mult timp in urma.”
Folosindu-se de toata tehnologia aflata la dispozitia sa, Gregg Braden a inceput sa caute mesajul codificat din ADN-ul nostru.
“Acest lucru a dus la un proiect de cercetare cu ajutorul calculatoarelor care reprezinta cel mai bun tip de stiinta din zilele noastre si cu ajutorul textelor arhaice/vechi. Am descoperit faptul ca literele fiecarei limbi vechi corespund unor numere exacte care nu s-au schimbat niciodata fie ca vorbim de limba aramaica sau de cea iudaica, fie ca e vorba despre scrierea cuneiformă sau sanscrită care sunt limbile arhaice de baza. Exista un numar misterios care a fost mereu in stransa legatura cu acele litere si nimeni nu stie cum au aparut acele numere. Acest lucru mi s-a parut foarte interesant. Printr-un proces indelungat am reusit sa inteleg ca numerele corespunzatoare literelor sunt in acelasi timp si numerele corespunzatoare elementelor din tabelul periodic al elementelor (tabelul lui Mendeleev), elementele vietii si ale realitatii asa cum o cunoastem. Cu alte cuvinte, chiar daca anticii nu aveau cunostintele noastre privitoare la tabelul periodic al elementelor, dar cunosteau numerele corespunzatoare, cand facem legatura intre literele alfabetului antic si numerele corespunzatoare, daca ne uitam pe tabelul periodic al elementelor, observam ca acele numere sunt exact elementele care alcatuiesc ADN-ul nostru. Acum avem posibilitatea sa luam fragmente de ADN dintr-o celula si, cu ajutorul acelor numere, sa le legam de literele alfabetului din antichitate si sa observam ca acele litere formeaza cuvinte care au un inteles, iar acest lucru a dus la scrierea unei carti intitulate

Mai mult...
0 Comentarii sort Sorteaza dupa

Comentarii Facebook

Urmatoarele

Profetia lui  David Wilkerson despre Covid19, este adevarata. Hristos a Inviat. Aboneaza-te.
20 Apr 2020
Profetia lui David Wilkerson despre Covid19, este adevarata. Hristos a Inviat. Aboneaza-te.
Claudiu · 438 Vizualizari