Claudiu
Claudiu 01 Feb 2020
49

Urmatoarele

Cine este mireasa Lui Iisus? Rapirea Bisericii.
25 Oct 2019
Cine este mireasa Lui Iisus? Rapirea Bisericii.
Claudiu · 1459 Vizualizari

Ianiarie 2020 Big Bang. Iisus vine curand. Semnele vremurilor ianuarie 2020

 1009 Vizualizari

IANUARIE 2020 – SEMNE SI EVENIMENTE PROFETICE

Australia arde. Un cutremur de 6.4 grade pe scara Richter a zguduit Porto Rico. Un alt cutremur, de 7.7 grade pe scara Richter, a afectat Cuba si Jamaica unde a fost emisa si alerta de tsunami. America si Iranul au intrat in conflict. Un vulcan inalt din Filipine arunca gheizere de cenusa si pare gata sa erupa. Toate acestea se intampla in luna ianuarie a anului 2020. Oare aceste lucruri au vreo legatura cu profetia din Biblie care anunta sfarsitul lumii? Bineinteles!
Luna aceasta s-au intamplat foarte multe lucruri despre care Biblia ne-a avertizat. Voi incepe cu incendiile de vegetatie din Australia. Un articol denumit “8 lucuri care trebuie cunoscute despre dezastrul incendiilor de vegetatie din Australia” spune:
“Inca din luna septembrie, cel putin 24 milioane de hectare de pamant au ars in Australia intr-unul dintre cele mai groaznice incendii inregistrate vreodata in aceasta tara. Acea suprafata este mai mare decat a unei tari precum Portugalia si chiar de 12 ori mai mare decat suprafata care a ars in California in anul 2018, cel mai devastator an in materie de incendii de vegetatie din statul american.
Incendiile au ucis pana acum cel putin 28 de oameni si au distrus 2000 de case. Flacarile au colorat cerul in portocaliu, iar sa respiri aerul din Sydney a devenit la fel de daunator ca si cum s-ar fuma 19 tigari. Acestea sunt doar efectele incendiilor asupra oamenilor. Distrugerile aduse pamantului australian, florei si faunei, sunt mult mai greu de masurat. Aproximativ 1 miliard de animale au murit, iar oamenii de stiinta se tem de distrugeri pe termen lung ale multor ecosisteme sensibile.”
Aceste lucruri imi amintesc de capitolul 2, versetul 30, din Cartea lui Ioel in care se vorbeste despre zilele din urma: “Voi face semne în cer şi pe pământ, sânge, foc şi coloane de fum.” Focul de pe pamant este focul apocaliptic. Acest lucru nu inseamna ca toate incendiile de pe pamant au semnificatie profetica, dar un incendiu atat de mare precum cel din Australia este neobisnuit si ne atrage atentia.
Oare Dumnezeu incearca sa ne spuna ceva prin aceste lucruri? Eu cred ca da.
Sa ne reamintim de cutremurul de 6.4 grade pe scara Richter care a zguduit Porto Rico. Un articol denumit “Mii de oameni din Porto Rico raman fara adapost si curent electric la cateva zile dupa cutremurul de 6.4 grade pe scara Richter” scrie ca:
“Mii de locuitori din Porto Rico inca nu au adapost permanent la 3 zile dupa ce un cutremur de 6.4 grade pe scara Richter a lovit insula din Caraibe, ucigand un om si ranind alti 9. Milioane de persoane inca nu au curent electric. Din cauza cutremurului, 2000 de oameni au fost mutati sustine organizatia umanitara Direct Relief.
Autoritatile locale si federale inca evalueaza pagubele lasate in urma de acest cutremur, unul dintre cele 500 care au zguduit teritoriul american inca de sfarsitul lunii decembrie, conform Institutului geologic american.”
In data de 28 ianuarie, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 7,7 în Marea Caraibilor. A fost alertă de tsunami în Cuba, Jamaica și Insulele Cayman. Cutremurul a fost atat de puternic incat s-a simtit si in Statele Unite ale Americii, in Miami, Florida.
In legatura cu Apocalipsa, Isus a spus in Matei 24:6-8 – “Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie. Vedeţi să nu vă neliniştiţi, căci aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar încă nu va fi sfârşitul. Un neam se va ridica împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii. Va fi foamete, vor fi molime şi cutremure în diverse locuri. Dar toate acestea sunt doar începutul supararilor.”
Isus a avertizat despre cutremurele de la sfarsitul lumii. Deasemenea, El a avertizat ca vor exista razboaie si conflicte precum cel rezultat din eliminarea generalului iranian Qasem Soleimani, in data de 3 ianuarie, printr-un atac cu drone comandat de Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii.
Iranul a jurat razbunare si, in 8 ianuarie, a lansat un atac cu rachete asupra a doua baze aeriene americane din Irak. Din fericire, nu a fost ucis nici un soldat american in timpul acelui atac, nu au fost afectati nici oamenii din imprejurimi, doar structura bazei aeriene a avut de suferit, pentru ca, altfel, acest conflict ar fi putut avea ca urmare izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial.
Ca si cum toate aceste catastrofe nu ar fi fost de ajuns pentru o singura luna, exista temeri ca vulcanul Taal din Filipine ar putea incepe sa erupa.
Un articol denumit “Stiri despre vulcanul Taal – Crapaturi aparute in pamant si mai multe cutremure intaresc teama de o explozie uriasa in timp ce politia largeste aria de blocada” sustine ca:
“Un vulcan din Filipine provoaca in mod continuu cutremure si tot mai multe crapaturi apar in drumurile din apropiere in timp ce politia a pus blocaje in toate orasele aflate in zona de risc de teama unei eruptii uriase.
#semnelevremurilor #rapirea2020 #apocalipsa

Mai mult...
0 Comentarii sort Sorteaza dupa

Comentarii Facebook

Urmatoarele

Cine este mireasa Lui Iisus? Rapirea Bisericii.
25 Oct 2019
Cine este mireasa Lui Iisus? Rapirea Bisericii.
Claudiu · 1459 Vizualizari