Claudiu
Claudiu 12 Sep 2019
49

Urmatoarele

Rapirea este aproape. De ce se cearta crestinii? Vrei sa ramai jos de la Rapire? Fii Veghetor !
28 Sep 2020
Rapirea este aproape. De ce se cearta crestinii? Vrei sa ramai jos de la Rapire? Fii Veghetor !
Claudiu · 440 Vizualizari

Stire blocata de presa internationala. Sangele Lui Isus testat in laborator.

 5348 Vizualizari

Creaza-ti cont pe: www.veghetor.com

Cea mai mare descoperire facuta vreodata! Sangele lui Isus a fost testat in laborator!
Cand am aflat despre aceasta descoperire , am plans de Bucurie, credinta mea a crescut mult,
Acesta este unul dintre putinele clipuri de pe youtube, facebook care cu adevarat te poate schimba , va schimba inima ta, indiferent ca esti ateu ,agnostic, musulman, , crestin practicant sau nu , cea ce am sa va spun mai departe este uimitor.

Cea mai mare descoperire facuta vreodata! Sangele lui Isus a fost testat in laborator!

Au existat PATRU PROBE DIFERITE DIN SANGELE LUI ISUS HRISTOS si s-a facut O ANALIZA DE SANGE:
In acest video o sa vorbim despre proba de sange, gasita pe Chivotul Legamantului.


Cel care a descoperit Chivotul Legamantului, arheologul Ron Wyatt, a fost uimit sa gaseasca sangele lui Hristos pe Capacul ispasirii.
Analiza ADN a dovedit provenienta miraculoasa a sangelui. Aceasta descoperire ar fi trebuit sa fie prezentata in intreaga presa internationala, dar a fost cenzurata de media corporatista.
Unul dintre cercetatorii care s-au ocupat de aceste teste facute in laborator confirma faptul ca aceasta descoperire s-a lovit de un val de rezistenta venit din partea multor persoane influente si n-a avut parte de recunoastere in presa internationala.
Primul pas in analiza probelor de sange a fost transportarea lor la un laborator din Israel.
S-a determinat faptul ca intradevar este sange uman, dar din cauza ca in mod normal, sangele uscat este mort ( lipsit de viata) , cercetatorii nu au crezut ca vor afla mai multe despre el.

S-a confirmat mai tarziu ca acea proba de sange provenea de pe Chivotul Legamantului, chiar de pe Capacul ispasirii, si ca persoana careia i-a apartinut a avut un singur parinte pamantean.


Chiar inainte de asedierea Ierusalimului de catre babilonieni, Chivotul Legamantului a fost ascuns. Dumnezeu stia ca Isus va suferi si va muri pentru umanitate si, cu 600 de ani inainte de momentul crucificarii, El a ascuns Chivotul chiar sub Golgota. Sangele lui Hristos a ajuns chiar pe Capacul ispasirii pentru ca, in urma strapungerii corpului Sau cu o sulita de catre un soldat roman, sange si apa din corpul Lui s-au scurs printre crapaturile din sol si au ajuns pe capacul chiar pe capacul ispasirii.

Arheologul Ron Wyatt, cel care a gasit Chivotul legamantului, spune ca sangele uscat este sange lipsit de viata. Se poate testa sangele faraonilor, al mumiilor faraonilor, dar cercetatorii nu reusesc sa gaseasca o structura cromozomiala in el prin nici un fel de tehnica de laborator. Stiinta se poate schimba, dar deocamdata nu exista metode de a gasi cromozomi in probe de sange uscat.

Dupa ce Ron Wyatt a ajuns cu proba de sange la laborator in Israel,
Tehnicienii de laborator i-au explicat in detaliu cum va decurge testarea si masurile care vor fi luate pentru a reusi sa ajunga la rezultate corecte, iar dupa ce toti pasii au fost urmati, rezultatele au fost examinate in prezenta arheologului Ron Wyat care a dus aceasta proba de sange la laborator in Israel.

Rezultatele analizei i-au uimit pe cercetatori. Acestia au spus ca proba aceea de sange are numai 24 de cromozomi in conditiile in care fiecare om are 46 de cromozomi: 23 proveniti de la mama, 23 proveniti de la tata, 22 de autozomi de la mama, 22 de autozomi de la tata si un cromozom de tip X de la mama sau unul de tip Y de la tata.


Dar Aceasta proba de sange are 23 de cromozomi proveniti de la mama si unul de tip Y. Acel copil nu s-ar fi putut dezvolta fara cei 22 de autozomi proveniti de la mama,
Din cei 24 de cromozomi, 23 proveneau din partea mamei si inca unul de tip Y provenea din partea tatalui care in mod cert ei spun nu era de origine pamanteana. Copilul nu s-ar fi putut dezvolta fara acele caracteristici mostenite de la mama, iar de la tata a primit doar acel cromozom Y care i-a oferit caracteristicile specifice unui barbat.

Sangele uscat este sange mort,
Dar In urma rezultatelor testelor facute asupra acelei probe de sange de el si colegii lui in laborator, cercetatorul a fost socat sa descopere ca acest sange este viu si stia ca acel sange viu Ii apartine lui Isus Hristos.

Cei aflati in laborator l-au intrebat, cui ii apartine sangele care tocmai a fost testat, iar raspunsul arheologului a fost: “Este sangele lui Mesia”.

Din acel moment, vietile tuturor acelor oameni s-au schimbat pentru totdeauna.

VIDEO eng : https://www.youtube.com/watch?v=Wi2eFjnPQqY&t=81s

Mai mult...
0 Comentarii sort Sorteaza dupa

Comentarii Facebook

Urmatoarele

Rapirea este aproape. De ce se cearta crestinii? Vrei sa ramai jos de la Rapire? Fii Veghetor !
28 Sep 2020
Rapirea este aproape. De ce se cearta crestinii? Vrei sa ramai jos de la Rapire? Fii Veghetor !
Claudiu · 440 Vizualizari