Claudiu
Claudiu 12 Sep 2019
49

Urmatoarele

Ei l‑au învins prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturiei lor.
03 Sep 2019
Ei l‑au învins prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturiei lor.
Claudiu · 1694 Vizualizari

Stire blocata de presa internationala. Sangele Lui Isus testat in laborator.

 6811 Vizualizari

Creaza-ti cont pe: www.veghetor.com

Cea mai mare descoperire facuta vreodata! Sangele lui Isus a fost testat in laborator!
Cand am aflat despre aceasta descoperire , am plans de Bucurie, credinta mea a crescut mult,
Acesta este unul dintre putinele clipuri de pe youtube, facebook care cu adevarat te poate schimba , va schimba inima ta, indiferent ca esti ateu ,agnostic, musulman, , crestin practicant sau nu , cea ce am sa va spun mai departe este uimitor.

Cea mai mare descoperire facuta vreodata! Sangele lui Isus a fost testat in laborator!

Au existat PATRU PROBE DIFERITE DIN SANGELE LUI ISUS HRISTOS si s-a facut O ANALIZA DE SANGE:
In acest video o sa vorbim despre proba de sange, gasita pe Chivotul Legamantului.


Cel care a descoperit Chivotul Legamantului, arheologul Ron Wyatt, a fost uimit sa gaseasca sangele lui Hristos pe Capacul ispasirii.
Analiza ADN a dovedit provenienta miraculoasa a sangelui. Aceasta descoperire ar fi trebuit sa fie prezentata in intreaga presa internationala, dar a fost cenzurata de media corporatista.
Unul dintre cercetatorii care s-au ocupat de aceste teste facute in laborator confirma faptul ca aceasta descoperire s-a lovit de un val de rezistenta venit din partea multor persoane influente si n-a avut parte de recunoastere in presa internationala.
Primul pas in analiza probelor de sange a fost transportarea lor la un laborator din Israel.
S-a determinat faptul ca intradevar este sange uman, dar din cauza ca in mod normal, sangele uscat este mort ( lipsit de viata) , cercetatorii nu au crezut ca vor afla mai multe despre el.

S-a confirmat mai tarziu ca acea proba de sange provenea de pe Chivotul Legamantului, chiar de pe Capacul ispasirii, si ca persoana careia i-a apartinut a avut un singur parinte pamantean.


Chiar inainte de asedierea Ierusalimului de catre babilonieni, Chivotul Legamantului a fost ascuns. Dumnezeu stia ca Isus va suferi si va muri pentru umanitate si, cu 600 de ani inainte de momentul crucificarii, El a ascuns Chivotul chiar sub Golgota. Sangele lui Hristos a ajuns chiar pe Capacul ispasirii pentru ca, in urma strapungerii corpului Sau cu o sulita de catre un soldat roman, sange si apa din corpul Lui s-au scurs printre crapaturile din sol si au ajuns pe capacul chiar pe capacul ispasirii.

Arheologul Ron Wyatt, cel care a gasit Chivotul legamantului, spune ca sangele uscat este sange lipsit de viata. Se poate testa sangele faraonilor, al mumiilor faraonilor, dar cercetatorii nu reusesc sa gaseasca o structura cromozomiala in el prin nici un fel de tehnica de laborator. Stiinta se poate schimba, dar deocamdata nu exista metode de a gasi cromozomi in probe de sange uscat.

Dupa ce Ron Wyatt a ajuns cu proba de sange la laborator in Israel,
Tehnicienii de laborator i-au explicat in detaliu cum va decurge testarea si masurile care vor fi luate pentru a reusi sa ajunga la rezultate corecte, iar dupa ce toti pasii au fost urmati, rezultatele au fost examinate in prezenta arheologului Ron Wyat care a dus aceasta proba de sange la laborator in Israel.

Rezultatele analizei i-au uimit pe cercetatori. Acestia au spus ca proba aceea de sange are numai 24 de cromozomi in conditiile in care fiecare om are 46 de cromozomi: 23 proveniti de la mama, 23 proveniti de la tata, 22 de autozomi de la mama, 22 de autozomi de la tata si un cromozom de tip X de la mama sau unul de tip Y de la tata.


Dar Aceasta proba de sange are 23 de cromozomi proveniti de la mama si unul de tip Y. Acel copil nu s-ar fi putut dezvolta fara cei 22 de autozomi proveniti de la mama,
Din cei 24 de cromozomi, 23 proveneau din partea mamei si inca unul de tip Y provenea din partea tatalui care in mod cert ei spun nu era de origine pamanteana. Copilul nu s-ar fi putut dezvolta fara acele caracteristici mostenite de la mama, iar de la tata a primit doar acel cromozom Y care i-a oferit caracteristicile specifice unui barbat.

Sangele uscat este sange mort,
Dar In urma rezultatelor testelor facute asupra acelei probe de sange de el si colegii lui in laborator, cercetatorul a fost socat sa descopere ca acest sange este viu si stia ca acel sange viu Ii apartine lui Isus Hristos.

Cei aflati in laborator l-au intrebat, cui ii apartine sangele care tocmai a fost testat, iar raspunsul arheologului a fost: “Este sangele lui Mesia”.

Din acel moment, vietile tuturor acelor oameni s-au schimbat pentru totdeauna.

VIDEO eng : https://www.youtube.com/watch?v=Wi2eFjnPQqY&t=81s

Mai mult...
0 Comentarii sort Sorteaza dupa

Comentarii Facebook

Urmatoarele

Ei l‑au învins prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturiei lor.
03 Sep 2019
Ei l‑au învins prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturiei lor.
Claudiu · 1694 Vizualizari